Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Pe cazul morții Dariei Dughina a fost pornit un dosar penal

© Sputnik / Alexandr Kryazhev / Accesați arhiva multimediaDaria Dughina
Daria Dughina - Sputnik Moldova, 1920, 21.08.2022
Abonare
Comitetul de anchetă al Rusiei a pornit un dosar penal după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a fot aruncată în aer mașina jurnalistei și politologului Daria Dugina.
BUCUREȘTI, 21 aug – Sputnik. Comitetul de anchetă al Rusiei a pornit un dosar penal după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a fot aruncată în aer mașina jurnalistei și politologului Daria Dugina în apropiere regiunea Moscova, informează RIA Novosti.
Cazul este cercetat în baza părții a doua a articolului 105 din Codul penal al Rusiei, „Omor săvârșit într-un mod general periculos”. De asemenea, controlul asupra cercetării penale a cazului este preluat de pprocuratura din regiunea Moscova.
© Photo : Telegram / ГСУ СК России по Московской областиLocul unde a explodat mașina în care se afla Daria Dughina
Следователи работают на месте подрыва и возгорания автомобиля, в котором погибла Дарья Дугина - Sputnik Moldova, 1920, 21.08.2022
Locul unde a explodat mașina în care se afla Daria Dughina
Potrivit anchetatorilor, pe 20 august, în jurul orei 21:00, în apropiere de satul Bolșie Viazemi, cartierul urban Odințovo, un dispozitiv exploziv a fost declanșat într-un Toyota Land Cruiser, după care SUV-ul a luat foc. În automobil la volan se afla Daria Dughina, fiica filosofului rus, Aleksandr Dughin, care a decedat pe loc.
Daria avea 30 de ani.
Fluxul de știri
0