Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Percheziții la contabila PSRM! Este acuzată de complicitate în dosarul Dodon

© Sputnik / Rodion ProcaProtest PSRM în fața Parlamentului Republicii Moldova
Protest PSRM în fața Parlamentului Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2022
Abonare
În această dimineață se desfășoară percheziții la domiciliul contabilei .
CHIȘINĂU, 20 aug - Sputnik. Procuratura Anticorupție informează că, în acest moment sunt efectuate percheziții la domiciliul contabilei Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM). Persoana vizată este învinuită de complicitate în dosarul Dodon.
”Împreună cu fostul şef de stat și alte persoane de acceptarea finanțării partidului politic “PSRM” din partea grupului criminal creat și condus de Plahotniuc Vladimir, falsificarea rapoartelor de gestiune financiară a partidului politic “PSRM” pentru anii 2018 și 2019, falsificarea documentelor oficiale de către doua sau mai multe persoane şi spălarea de bani de către un grup criminal organizat”, se menționează în mesajul procurorilor.
Procurorii anticorupţie vor reveni cu mai multe detalii despre rezultatul percheziţiilor efectuate, după finalizarea acţiunilor de urmărire penală.
ANRE - Sputnik Moldova, 1920, 19.08.2022
Societate
Precizările ANRE în legătură cu noile tarife la gazele naturale
Fluxul de știri
0