Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce au găsit procurorii în timpul perchezițiilor de la domiciliul contabilei PSRM

© SputnikПрокуратура по борьбе с коррупцией
Прокуратура по борьбе с коррупцией - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2022
Abonare
Procurorii Anticorupției au anunțat ce au găsit în timpul perchezițiilor de la domiciliul contabilei PSRM.
CHIȘINĂU, 20 aug - Sputnik. Procuratura Anticorupție a oferit detalii despre rezultatele perchezițiilor desfășurate la domiciliul contabilei PSRM. Astfel, a fost ridicat telefonul mobil al acesteia, dar și unele documente și dispozitive informatice.
Oamenii legii anunță că în telefonul mobil au depistat discuții cu diverse persoane, prin intermediul mai multor aplicații online, despre circumstanțele finanțării Partidului Socialiștilor.
Contabila PSRM este cercetată în stare de libertate. Aceasta are obligația de a nu părăsi localitatea și are interdicţia de a comunica şi interacţiona cu persoanele implicate în cadrul acestei cauze penale.
PA amintește că persoana vizată este învinuită de complicitate împreună cu fostul şef de stat și alte persoane de acceptarea finanțării partidului politic “PSRM” din partea grupului criminal, falsificarea rapoartelor de gestiune financiară a partidului politic “PSRM” pentru anii 2018 și 2019, falsificarea documentelor oficiale de către doua sau mai multe persoane şi spălarea de bani de către un grup criminal organizat.
PSRM a emis o reacție în care afirmă că acuzațiile sunt fabricate.
Simbolica Partidului Socialiștilor din Republica Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2022
Politică
Reacția PSRM la perchezițiile matinale de la domiciliul contabilei
Fluxul de știri
0