Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon a fost chemat, din nou, la Procuratură

© Sputnik / Rodion ProcaIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 17.08.2022
Abonare
Igor Dodon a fost citat la Procuratura Anticorupție pentru a i se aduce la cunoștință demersul procurorului de a-i prelungi arestul.
CHIȘINĂU, 17 aug - Sputnik. Fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon, aflat în arest la domiciliu, susține că ieri a fost la Procuratura Anticorupție pentru a i se aduce la cunoștință demersul procurorului de a-i prelungi arestul. Dodon s-a arătat surprins că de această dată prezenta la la Procuratură nu a fost mediatizată.

„Niciun argument sustenabil, nicio probă care ar motiva prelungirea arestului. E foarte clar că de frică, dorința Maiei Sandu și PAS este să mă izoleze de societate și să pună presiune psihologică pe mine și membrii familiei. Nu vor reuși”, a scris Dodon pe o rețea de socializare.

Fostul șef de stat a menționat că prezența sa la Procuratura Anticorupție, de această dată, nu a fost mediatizată.
„Straniu că a fost fără gălăgie și presă controlată, pregătită cu provocări. Aceasta confirmă faptul că anterior totul era organizat de procurori și conducerea țării, însă după ce au văzut că acțiunile lor provocatoare se întorc împotriva lor ca bumerangul, în special după atacul murdar la adresa mamei mele, s-au speriat și, de data asta, au renunțat”, a mai scris Dodon.
Экс-президент Молдовы Игорь Додон - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2022
Politică
Vești triste pentru Igor Dodon: Un nou episod din dosarul Energocom, finalizat
Fluxul de știri
0