Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

La ștafetă medicală militară a Jocurilor Armatei-2022 participă medici din 15 țări

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaMedic militar
Medic militar - Sputnik Moldova, 1920, 15.08.2022
Abonare
Medici militari din 15 țări participă la cursa de ștafetă medicală militară a Jocurilor Armatei-2022 de la Krasnoie Selo.
CHIȘINĂU, 15 aug - Sputnik. Militari din Abhazia, Venezuela, Mali, Camerun, Cambodgia, Kârgâzstan și Osetia de Sud participă pentru prima dată la competiția „Releu medical militar”, care s-a deschis duminică la Academia Medicală Militară Kirov din Krasnoe Selo, regiunea Leningrad, a declarat reporterilor Ministerul rus al Apărării.
„Medici militari din 15 țări vor lua parte la cursa de ștafetă medicală militară a Jocurilor Armatei-2022, a cărei deschidere a avut loc duminică la Academia de Medicină Militară “S.M. Kirov” din Krasnoie Selo din regiunea Leningrad”, a precizat un ofițer al Ministerului rus al Apărării.
Medicii militari vor trebui să concureze la conducerea echipamentelor speciale, la evacuarea răniților de pe câmpul de luptă cu acordarea primului ajutor, la antrenamentele de tragere cu armele de foc, precum și la trecerea unui itinerar cu obstacole.
În numele ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, șeful Direcției Medicale Militare Principale, Dmitri Trișkin, a felicitat audiența. Acesta a remarcat că competiția servește la schimbul de experiență practică și la consolidarea prieteniei dintre reprezentanții celei mai umane profesii din diferite țări.
Russia: Tank biathlon kicks off 2021 International Army Games - Sputnik Moldova, 1920, 23.08.2021
Video
Rusia: biatlonul cu tancuri dă startul Jocurilor Internaționale „ARMi-2021”
Fluxul de știri
0