Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Roscosmos va dezvălui modelul viitoarei stații orbitale rusești

© The press service of Roskosmos / RSC "Energia" / Accesați arhiva multimediaimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 13.08.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Modelul următoarei stații orbitale rusești va fi prezentat publicului de către Roscosmos State Corporation în cadrul Forumului Armatei 2022.
CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. În plus, vor fi prezentate şi alte planuri ale industriei spațiale rusești, cum sunt modele de rachete, viitori propulsori și nave spaţiale cu oameni la bord.
„Modelul noii stații orbitale rusești va fi prezentat publicului pentru prima dată la Pavilionul VIP-3 al Roscosmos Corporation în cadrul celui de-al VIII-lea Forum Tehnic Internațional Armata 2022, care va avea loc în perioada 15-21 august 2022, la Centrul de Convenții și Expoziții Patriot, din Kubinka, lângă Moscova”, se precizează în comunicat.
Roscosmos a explicat că în prezent se pregătește un plan de proiectare, care se aşteaptă să fie desfăşurat în două etape. La sfârșitul primei etape, staţia va fi formată din patru module, iar în a doua etapă, vor fi adăugate trei module.
„În plus, vizitatorii vor descoperi alte inovaţii, care nu au fost prezentate anterior publicului larg: sistemul robotizat marker, care a fost testat ca sistem de securitate mobilă în Cosmodromul Vostochni, și un sistem de propulare supereconomic cu mari resurse, bazat pe propulsoare cu efect Hall și de ioni”, a declarat Roscosmos.
Vrachierul M/V Razoni părăsește portul Ucrainei Odesa - Sputnik Moldova, 1920, 12.08.2022
Editoriale
Unde ajung într-adevăr cerealele ucrainene
De asemenea, va fi posibilă vizionarea de produse ale companiilor Roscosmos în cadrul programului de diversificare: camere de presiune medicală, un model de flotă pentru fracturarea hidraulică și un model de sistem de transport de tip „monorail”.
Directorul general al Roscosmos, Iuri Borisov, va participa la ceremonia de deschidere a Forumului Armata 2022 și va rosti un discurs de bun venit în sesiunea plenară.
Forumul militar internațional Armata 2022 se va deschide pe 15 august și va dura până pe 21 august. Acesta va include 289 de evenimente care vor avea loc la unităţile Parcului Patriot, în apropiere de Moscova, poligonul militar din Alabino, pe aerodromul Kubinka, precum și în toate districtele militare, în Flota de nord și în peste 30 de regiuni din Rusia. La eveniment vor participa delegațiile militare din 72 de țări.
Fluxul de știri
0