Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Erdogan este la Soci pentru o întâlnire cu Putin

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Турции Р. Эрдоганом
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Турции Р. Эрдоганом - Sputnik Moldova, 1920, 05.08.2022
Abonare
Liderul turc Erdogan sosește la Soci pentru a se întâlni cu președintele rus Putin.
CHIȘINĂU, 5 aug - Sputnik. Președintele turc Tayyip Erdogan a ajuns la Soci unde sunt planificate discuții cu omologul său rus Vladimir Putin, relatează agenția Anadolu.
„Președintele turc Erdogan este la Soci pentru a purta discuții cu omologul său rus Vladimir Putin pe tema relațiilor bilaterale, a problemelor ce ține de securitatea regională și internațională”, menționează agenția Anadolu.
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a precizat că Putin se află deja în oraș. El a adăugat că viceprim-ministrul și copreședintele comisiei interguvernamentale Alexander Novak va informa presa despre rezultatele întâlnirii.
Putin și Erdogan s-au întâlnit ultima dată la Teheran, la un summit trilateral privind Siria, pe 19 iulie. Trei zile mai târziu, pe 22 iulie, reprezentanții Rusiei, Turciei, Ucrainei și ONU au semnat la Istanbul un pachet de acorduri privind exportul de cereale ucrainene peste Marea Neagră și asistență pentru ridicarea diferitelor restricții la exportul de produse agricole rusești și îngrășăminte.
Serghei Lavrov și Wang Yi - Sputnik Moldova, 1920, 05.08.2022
Internațional
Lavrov: parteneriatul Rusia-China e baza mișcării pentru triumful dreptului în lume
Fluxul de știri
0