Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Flota rusă va riposta fulgerător oricui va vrea să încalce libertatea Rusiei

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Trecere la banca de fotografiiPreședintele Rusiei Vladimir Putin la Parada dedicată flotei militare ruse
Președintele Rusiei Vladimir Putin la Parada dedicată flotei militare ruse - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Putin a promis că Flota militară a țării sale va răspunde cu viteza fulgerului oricui va decide să încalce libertatea Rusiei.
CHIȘINĂU, 31 iul – Sputnik. Flota militară rusă este capabilă să răspundă cu o viteză fulgerătoare oricui va decide să încalce suveranitatea și libertatea țării, a declarat președintele rus Vladimir Putin.

„Esențialul constă în capacitățile flotei militare. Ea este capabilă să răspundă cu o viteză fulgerătoare oricui va decide să încalce suveranitatea și libertatea noastră", a declarat el la parada dedicată Zilei flotei militare ruse.

Președintele a subliniat că Marina Rusă îndeplinește cu succes și onoare sarcinile strategice la granițele țării și în orice zonă a oceanelor lumii.

„(Flota) are un nivel înalt de pregătire pentru operațiunile active ale forțelor și mijloacelor sale de coastă, de suprafață, aeriene, submarine. Acestea sunt în mod constant îmbunătățite”, a spus mai Putin.

Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2022
Internațional
The Guardian: sancțiunile contra Rusiei l-au făcut și mai puternic pe Putin
Fluxul de știri
0