Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Flota rusă va riposta fulgerător oricui va vrea să încalce libertatea Rusiei

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Accesați arhiva multimediaPreședintele Rusiei Vladimir Putin la Parada dedicată flotei militare ruse
Președintele Rusiei Vladimir Putin la Parada dedicată flotei militare ruse - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2022
Abonare
Putin a promis că Flota militară a țării sale va răspunde cu viteza fulgerului oricui va decide să încalce libertatea Rusiei.
CHIȘINĂU, 31 iul – Sputnik. Flota militară rusă este capabilă să răspundă cu o viteză fulgerătoare oricui va decide să încalce suveranitatea și libertatea țării, a declarat președintele rus Vladimir Putin.

„Esențialul constă în capacitățile flotei militare. Ea este capabilă să răspundă cu o viteză fulgerătoare oricui va decide să încalce suveranitatea și libertatea noastră", a declarat el la parada dedicată Zilei flotei militare ruse.

Președintele a subliniat că Marina Rusă îndeplinește cu succes și onoare sarcinile strategice la granițele țării și în orice zonă a oceanelor lumii.

„(Flota) are un nivel înalt de pregătire pentru operațiunile active ale forțelor și mijloacelor sale de coastă, de suprafață, aeriene, submarine. Acestea sunt în mod constant îmbunătățite”, a spus mai Putin.

Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2022
Internațional
The Guardian: sancțiunile contra Rusiei l-au făcut și mai puternic pe Putin
Fluxul de știri
0