Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ședința pe dosarul Dodon la Curtea de Apel a fost amânată până mâine

© Sputnik / Rodion ProcaDodon
Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 28.07.2022
Abonare
Ședința Curții de Apel în care urmează a fi examinat recursul lui Igor Dodon a fost amânată pentru 29 iulie.
CHIȘINĂU, 28 iul - Sputnik. Curtea de Apel Chișinău a amânat ședința în care se va examina recursul fostului președinte al țării, Igor Dodon. Astfel, fostul șef al statului rămâne în arest la domiciliu.
În fața Curții de Apel s-au adunat susținătorii lui Igor Dodon. La fel, și-a făcut prezența și fostul președinte, care a declarat că magistrații au decis amânarea după ce astăzi procurorul pe caz a cerut să i se interzică lui Igor Dodon comunicarea cu presa și dreptul de a plasa mesaje pe rețelele sociale.
„Pentru că procurorul insistă în continuare ca să îmi limiteze dreptul de a discuta cu presa și de a plasa mesaje pe rețelele de socializare, a depus astăzi recursul respectiv. De aceea, ținând cont de faptul că a fost depus recursul, s-a decis amânarea examinării solicitării avocaților mei. Pe dosarul meu, decizia și examinarea va fi mâine”, a declarat Dodon.
Ședința pe dosarul Dodon la Curtea de Apel a fost amânată până mâine, la ora 15:00.
judecata - Sputnik Moldova, 1920, 28.07.2022
Politică
Declarația de avere, obligatorie pentru cei care vor să studieze la INJ
Fluxul de știri
0