Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Subvenționarea în agricultură: Noi metode și principii

© Photo : Miroslav Rotarigrâu
grâu - Sputnik Moldova, 1920, 25.07.2022
Abonare
Guvernul a aprobat Avizul proiectului de lege cu privire la principiile de subvenționare în dezvoltarea agriculturii și mediului rural.
CHIȘINĂU, 25 iul - Sputnik. Principiile de subvenționare a grupurilor de acțiune locală vor fi modificate. Modificările prevăd excluderea unor condiții neaplicabile în procesul de funcționare a grupurilor de acțiune locală prevăzute în Legea cu privire la principiile de subvenționare în dezvoltarea agriculturii și mediului rural.
În acest sens, miniștrii au avizat pozitiv proiectul de lege. Modificările prevăd ca taxa pe valoare adăugată pentru grupurile de acțiune locală și serviciile de instalare, de montaj, lucrările mecanizate, serviciile de transport pentru proiectele implementate în mediul rural să fie considerate eligibile pentru calcularea subvenției.
Potrivit ministrului Agriculturii, Vladimir Bolea, aceste modificări vor motiva grupurile de acțiune locală să sporească investițiile în mediul rural, care, la rândul lor, vor avea un impact pozitiv asupra îmbunătățirii nivelului de trai și a condițiilor de muncă în mediul rural.
armata - Sputnik Moldova, 1920, 25.07.2022
Politică
Rezerviștii forțelor armate chemați la antrenamente: Iată motivul
Fluxul de știri
0