Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu a primit scrisorile de acreditare ale noului Ambasador al României în Moldova

© Sputnik / OsmatescoPreședinția Republicii Moldova
Președinția Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 24.07.2022
Abonare
Președinția anunță că Maia Sandu a primit scrisorile de acreditare ale noului Ambasador al României în Republica Moldova, Cristian-Leon Țurcanu
CHIȘINĂU, 24 iul – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit vineri, în cadrul unei ceremonii oficiale, scrisorile de acreditare din partea Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Moldova, Cristian-Leon Țurcanu, informează Președinția.
„Șeful statului i-a urat noului Ambasador al României bun-venit în Republica Moldova și i-a dorit succes în exercitarea mandatului, după care oficialii au făcut un schimb de opinii privind starea curentă a relațiilor bilaterale dintre țările noastre. Ei și-au exprimat convingerea că dialogul foarte bun, care există în prezent între cele două state, va impulsiona cooperarea dintre Chișinău și București, în beneficiul tuturor cetățenilor”, menționează sursa oficială.
Klaus Iohannis - Sputnik Moldova, 1920, 29.06.2022
Internațional
Iohannis, despre militarii străini care ajung în România
Fluxul de știri
0