Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sandu: Guvernul are un program nou de susținere a populației pe perioada rece a anului

© Sputnik / Rodion ProcaMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2022
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat că Guvernul lucrează la un program nou de susținere a populației pe perioada rece a anului.
CHIȘINĂU, 20 iul – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat că Guvernul lucrează la un program nou de susținere a populației pe perioada rece a anului. Potrivit serviciului de presă al Președinției, anunțul a fost făcut săptămâna aceasta în cadrul unei vizite în câteva localități din raionul Fălești.
„Ea (Președintele, n. red.) i-a informat (pe cetățenii cu care s-a întâlnit n. red.) că Guvernul lucrează la un program nou de susținere a populației pe perioada rece a anului, dar și despre alte inițiative ale autorităților, care trebuie să contribuie la atenuarea consecințelor numeroaselor crize prin care trecem”, citim din comunicatul difuzat de Președinție despre vizita Maiei Sandu.
Președintele moldovean a vorbit și despre alte aspecte ale situației interne și regionale.
„Am vorbit și despre așteptările de viitor ale cetățenilor, inclusiv în contextul obținerii statutului de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană și oportunitățile pe care ni le oferă acest statut pe termen mediu și lung. Pe termen scurt, ne confruntăm în continuare cu probleme majore provocate de războiul din Ucraina și trebuie să rămânem uniți, solidari, să păstrăm pacea în societate”, a spus Sandu.
Igor Dodon îi transmite Maiei Sandu edificiul Președinției - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2022
Republica Moldova
Ultimul sondaj al IMAS pare să reflecte un dezastru politic pentru guvernarea PAS
Fluxul de știri
0