Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Reacția lui Igor Dodon, după ce a primit încă 30 de zile de arest

© Sputnik / Rodion ProcaDodon
Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2022
Abonare
Fostul președinte Igor Dodon a venit cu o reacție, după ce a primit încă 30 de zile de arest la domiciliu.
CHIȘINĂU, 21 iul - Sputnik. Igor Dodon va ataca cu recurs decizia de prelungirea mandatului de arest. Despre aceasta a scris fostul președinte pe canalul său de telegram.
"Decizia de astăzi va fi atacată cu recurs, deoarece procurorii nu au prezentat motive pentru prelungirea arestului la domiciliu. Așteptăm, de asemenea, și noi presiuni la adresa persoanelor apropiate mie și la adresa Partidului Socialiștilor. Cunoaștem despre existența unor astfel de planuri la conducerea țării. Noi, împreună cu echipa, vom face față noilor provocări și, chiar în cele mai negative scenarii, vom găsi ieșire din situație", a declarat Dodon.
Amintim că astăzi magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au luat decizia de a prelungi cu încă 30 de zile arestul la domiciliu fostului președinte al Republicii Moldova Igor Dodon.
„Magistrații la prelungirea mandatului de arest la domiciliu au menținut aceleași restricții din mandatul anterior, deși procurorii au solicitat aplicarea restricției prevăzute expres la articolul 188 alineatul 3 punctul 2 din Codul de procedură penală și anume limitarea convorbirilor telefonice, recepționării și expedierii trimiterilor poștale și utilizării altor mijloace de comunicare”, a precizat ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.
Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2022
Politică
Ultima oră: Igor Dodon va sta încă 30 de zile în arest la domiciliu
Fluxul de știri
0