Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marina Tauber a rămas fără imunitate parlamentară: Ar putea fi reținută chiar astăzi

Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2022
Abonare
Deputatul fracțiunii parlamentare „Șor”, marina Tauber, a rămas din nou fără imunitate parlamentară.
CHIȘINĂU, 21 iul - Sputnik. Marina Tauber a fost reținută. Asta după ce deputații au votat ridicarea imunității parlamentare a deputatului fracțiunii parlamentare „Șor”.
De această dată, deputatului i-a fost ridicată imunitatea aceasta în alte două cauze penale pornite pe faptul acceptării cu bună știință a finanțării Partidului Politic „Șor” din partea unui grup criminal organizat, dar și pentru falsificarea raportului privind gestiunea financiară a Partidului Politic „Șor” pentru semestrul I al anului 2022, în intenția de a ascunde volumul mijloacelor financiare acumulate și volumul mijloacelor utilizate.
De la tribuna Parlamentului, Marina Tauber a declarat că are multe de spus cetățenilor, dar că nu ar avea sens deoarece „decizia deja este luată”.
„Decizia deja a fost luată, de partidul PAS. Decizia nu a fost luată de procurorul general interimar sau de alți procurori. Decizia nu a fost luată în limitele jurisprudenței. Este o decizie politică”, a declarat Marina Tauber.
Totodată, deputatul a anunțat că fracțiunea sa a decis să susțină ridicarea imunității pentru că "nu are ce să ascundă" și nu se teme "nici de percheziții, nici de reținere".
La fel, Marina Tauber a spus că ea va fi reținută astăzi, lucru despre care ar cunoaște încă de săptămâna trecută.
Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2022
Politică
Reacția lui Igor Dodon, după ce a primit încă 30 de zile de arest
Fluxul de știri
0