Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marina Tauber a fost reținută pentru 72 de ore

Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2022
Abonare
Deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber, a fost reținută pentru 72 de ore
CHIȘINĂU, 21 iul - Sputnik. Deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber, a fost reținută pentru 72 de ore. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de procurorul de la Procuratura Generală Mariana Cherpec, responsabilă pentru comunicarea cu reprezentanții mass-media.
Amintim că la solicitarea procurorului general interimar, Dumitru Robu, deputata fracțiunii parlamentare a Partidului politic „Șor”, Marina Tauber, a fost lipsită, din nou, de imunitate parlamentară în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală.
Tauber este vizată în două cauze penale pornite pe faptul acceptării cu bună știință a finanțării Partidului Politic „Șor” din partea unui grup criminal organizat, precum și pentru falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii pentru semestrul I al anului 2022, în intenția de a ascunde volumul mijloacelor financiare acumulate și volumul mijloacelor utilizate.
Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2022
Politică
Marina Tauber a rămas fără imunitate parlamentară: Ar putea fi reținută chiar astăzi
Fluxul de știri
0