Operațiunea militară rusă în Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Situatia din Ucraina - operațiunea militară a Rusiei

Ordin important al lui Șoigu

© Sputnik / Dmitriy Vinogradov / Accesați arhiva multimediaElicopter de asalt rusesc
Elicopter de asalt rusesc - Sputnik Moldova, 1920, 17.07.2022
Abonare
Șoigu a cerut consolidarea măsurilor de prevenire a atacurilor masive ale Forțelor Armate ale Ucrainei asupra oamenilor
CHIȘINĂU, 17 iul - Sputnik. Șoigu a ordonat intensificarea acțiunilor luate în scopul excluderii atacurile masive asupra civililor de către Forțele Armate ale Ucrainei.
Ministrul Apărării, Serghei Șoigu, a ordonat forțelor armate ruse să intensifice operațiunile în toate direcțiile pentru a împiedica regimul de la Kiev să efectueze lovituri masive împotriva civililor din Donbas și din alte regiuni, a anunțat serviciul de presă al Ministerului rus al Apărării.
Șoigu a inspectat grupurile militare rusești din Sud și Centru, care îndeplinesc sarcinile operațiunii militare speciale în Ucraina, și a audiat rapoartele generalului de armată Serghei Surovikin, generalului-colonel Alexandr Lapin și ale altor comandanți militari cu privire la situația actuală și la acțiunile inamicului.
"În concluzie <...>, șeful armatei ruse a dat instrucțiunile necesare pentru a intensifica în continuare acțiunile grupărilor în toate direcțiile operaționale, pentru a exclude posibilitatea ca regimul de la Kiev să lanseze atacuri masive cu rachete și artilerie împotriva infrastructurii civile și a locuitorilor din așezările din Donbas și din alte regiuni", se arată în comunicat.
Су-35С - Sputnik Moldova, 1920, 16.07.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Aviația rusă a distrus până la 200 de naționaliști și mercenari în Nikolaev
Fluxul de știri
0