Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Avocat, despre situația întreprinderilor din România

© Photo : Piperea şi AsociaţiiGheorghe Piperea
Gheorghe Piperea - Sputnik Moldova, 1920, 17.07.2022
Abonare
Piperea susține că, acum, când situația internațională este grea, Germania și Franța pretind solidaritate de la România. Avocatul a explicat că el nu poate fi solidar cu bogătașii pentru care milioane de cetățeni români plecați la muncă în străinătate au devenit iobagi.
BUCUREȘTI, 17 iul – Sputnik. Cunoscutul avocat român Gheorghe Piperea aminteșete faptul că, pentru sezonul rece, Comisia Europeană cere României să impună o temperatură de maxim 19 grade în instituțiile publice.
El nu are nici o îndoială că acest lucru va fi făcut: ”sclaveții noștri din administrație se vor conforma”, ba unii vor face exces de zel și vor fi fericiți în România.
Germania și Franța închid iluminatul public, stabilesc programe de “sobrietate” energetică și alimentară (raționalizare) și, în mod foarte onest, solicită statelor UE care, aparent, au mai multe rezerve și resurse de acest gen, să le pună în comun, la nivel european, ca să ajungă la toți, inclusiv până in fund la doamna taxatoare oiropeană. ”Evident, România este vizată în mod primordial, căci noi avem, se pare, rezerve și resurse (chiar dacă noi, vulgul, nu știm asta și nu o vedem pe facturi rezonabile)”, a adăugat Piperea, într-o postare de pe pagina sa de Facebook*, rețea de socializare interzisă în Federația Rusă.
Elicopter de asalt rusesc - Sputnik Moldova, 1920, 17.07.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Ordin important al lui Șoigu
În opinia sa, Germania și Franța pretind solidaritate de la săracii Europei, acum, când au dat de greu, cu toate că și-au creat singure dependența față de resursele energetice ruse, extinzând dependența la nivel european, au creat penurie energetică și alimentară, impunând nebunescul green deal și au sărăcit populația proprie împrumutându-se halucinant și determinând scăderea puterii de cumpărare a banilor prin tipărirea de bani suplimentari, ieftini, aruncați din elicopter în capul marilor și falimentarelor lor corporații frauduloase.
”Să fie clar: de vreme ce România nu a putut să își salveze nici o întreprindere de teama cerberilor ajutorului de stat (excepție face Oltchim, salvat de mine, iar nu de stat - am înfrânt Comisia Europeană la ea acasă în această luptă), în timp ce corporații frauduloase franceze sau germane au fost cadorisite cu zeci și sute de miliarde, uneori cu prețul falimentului unor țări ca Grecia, țara asta, a noastră, a fost transformată în colonie de consum”, spune Piperea.
El a adăugat că România stă de 12 ani, în mod ilegal, sub monitorizarea MCV, cu consecința ștampilei de sistem judiciar corupt și riscant.
De asemenea, potrivit lui Gheorghe Piperea, ”drepturile și libertățile și tradițiile noastre ne-au fost furate sub pretextul “luptei” contra diverselor plandemii și crize artificiale și programate” și a subliniat că el nu este de acord cu această punere în comun, la mezat, a resurselor energetice ale României.
”Nu pot fi solidar cu cei care au experimentat marea resetare. Nu pot fi solidar cu bogătașii pentru care milioane de cetățeni români plecați la muncă în străinătate au devenit iobagi”, spune Piperea.
Avocatul îi îndeamnă pe români să nu mai fie pasivi, să nu se mai lase umiliți și obidiți.
Facebook* este interzis în Rusia.
Fluxul de știri
0