Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Excursii gratuite cu troleibuzul turistic: Cine și când poate beneficia

© Photo : Primăria Municipiului ChişinăuPe străzile Capitalei va circula un troleibuz turistic
Pe străzile Capitalei va circula un troleibuz turistic - Sputnik Moldova, 1920, 13.07.2022
Abonare
Troleibuzul turistic ieste din nou pe străzile din Chișinău. Excursiile sunt în cadrul festivalului „Te salut, Chișinău”.
CHIȘINĂU, 13 iul - Sputnik. Continuă excursiile cu troleibuzul turistic pe străzile Capitalei. Acestea sunt organizate în perioada 14 - 17 iulie 2022, în contextul Festivalului „Te salut, Chișinău!”, desfășurat cu prilejul celei de-a 586-a aniversări de la prima atestare documentară a orașului.
Excursiile cu troleibuzul turistic sunt gratuite, în limbile română, rusă și engleză, pentru cetățenii și oaspeții capitalei. Așadar, între 14 și 17 iulie, puteți beneficia de excursiile gratuite conform graficului:
I rută: ora 12:00 - excursie în limba rusă;
II rută: ora 14:00 - excursie în limba engleză;
III rută: ora 16:00 - excursie în limba română.
Punctul de pornire al excursiilor este bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt - Porțile Sfinte - Arcul de Triumf, iar îmbarcarea în troleibuzul turistic va avea loc după principiul „primul venit - primul servit".
Numărul de locuri disponibile - pentru 22 de persoane. Excursiile organizate de Primărie au drept scop promovarea obiectivelor turistice din orașul Chișinău, atragerea atenției publicului larg asupra oportunităților de dezvoltare a culturii și turismului. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Chișinău, în comun cu Visit Chișinău și Regia Transport Electric Chișinău.
Coronavirus - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2022
Societate
Coronavirus în Moldova: Un nou val de Omicron se atestă în Chișinău
Fluxul de știri
0