Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Comisia Națională pentru Integrare Europeană, în ședință: Ce subiecte vor fi abordate

© Sputnik / Mihai CarausPreședinția RM
Președinția RM  - Sputnik Moldova, 1920, 13.07.2022
Abonare
Membrii Comisiei Naționale pentru Integrare Europeană s-au întrunit în ședință în dimineața zilei de 13 iulie.
CHIȘINĂU, 13 iul - Sputnik. Comisia Națională pentru Integrare Europeană s-a întrunit în ședință. Membrii Comisiei au fost convocați de șeful statului, Maia Sandu, în dimineața zilei de 13 iulie.
În cadrul ședinței vor fi discutați pașii pe care îi vor face în continuare autoritățile în contextul integrării europene, după obținerea de către Republica Moldova a statutului de țară candidată la UE. După încheierea ședinței, la ora 10:30, Maia Sandu va susține un briefing de presă.
Precizăm că pe 23 iunie 2022, Republica Moldova a obținut statutul de țară-candidat pentru aderare la Uniunea Europeană.
Amintim că Republica Moldova a depus cererea de aderare la UE pe 3 martie 2022, în aceeași zi cu Georgia și trei zile mai târziu după Ucraina, care a depus cererea de aderare pe 28 februarie.
Prim-ministra Natalia Gavrilița s-a întâlnit, astăzi, cu procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kövesi - Sputnik Moldova, 1920, 12.07.2022
Politică
Gavrilița s-a întâlnit cu Kovesi: Au vorbit despre reformarea justiției
Fluxul de știri
0