Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rușii sunt uniți de înțelegerea necesității operațiunii speciale – Matvienko

© Photo : Russian Federation Council / Trecere la banca de fotografiiPreședintele Consiliului Federației de la Moscova, Valentina Matvienko
Președintele Consiliului Federației de la Moscova, Valentina Matvienko - Sputnik Moldova, 1920, 12.07.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Matvienko a declarat că rușii sunt uniți de înțelegerea necesității de a atinge obiectivele operațiunii speciale
CHIȘINĂU, 11 iul - Sputnik. În aceste zile rușii sunt uniți de înțelegerea necesității de a finaliza operațiunea militară specială din Ucraina cu atingerea obiectivelor care au fost stabilite de președintele Federației Ruse, a declarat președintele Consiliului Federației de la Moscova, Valentina Matvienko, fiind citată de RIA Novosti.
În cadrul unei întâlniri cu conducerea Daghestanului, vorbitorul a menționat că originalii din această republicii participă la operațiune specială, „salvează civili din Donbass de regimul fascist, naționalist ucrainean”.
Potrivit ei, toate regiunile, toate naționalitățile din Rusia înțeleg importanța păstrării independenței și suveranității Rusiei, astfel încât să poată fi siguri că vor trăi într-o țară pașnică, sigură.
Vorbind despre situația din jurul Ucrainei și operațiunea specială a Federației Ruse, ea a subliniat că „a fost singura ieșire posibilă în condițiile create de Occidentul colectiv”.
„Toți suntem în aceste zile uniți de înțelegerea necesității de a finaliza această operațiune, de a atinge obiectivele care au fost stabilite de Comandantul Suprem”, a spus parlamentarul rus.
Deputatul Dumei de Stat din partea regiunii Crimeea Mihail Șeremet  - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2022
Rusia
Ordinul lui Zelenski de a recuceri sudul Ucrainei este agonie – deputat rus
Fluxul de știri
0