Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia a trimis peste 480 de caravane cu ajutor umanitar către Ucraina și Donbas în 4 luni

© Sputnik / РИА Новости / Accesați arhiva multimediaРаздача российской гумпомощи в одном из сел Харьковской области
Раздача российской гумпомощи в одном из сел Харьковской области - Sputnik Moldova, 1920, 08.07.2022
Abonare
Între martie și iunie, Rusia a trimis peste 480 de caravane cu ajutor umanitar către Donețk, Lugansk și zonele eliberate din Ucraina de trupele lui Volodimir Zelenski, potrivit unui raport al Ministerului de Urgență din Rusia.
CHIȘINĂU, 8 iul - Sputnik. „De la 1 martie am trimis 483 de caravane de camioane către Donețk, Lugansk și Ucraina”, a declarat pentru Sputnik un purtător de cuvânt al instituției.
Potrivit acestuia, în patru luni, Rusia a livrat 36.700 de tone de alimente, medicamente, apă îmbuteliată şi materiale de construcție pentru a reconstrui infrastructura deteriorată.
Rusia a lansat pe 24 februarie o operațiune militară pentru denazificarea și demilitarizarea Ucrainei după ce această țară şi-a intensificat atacurile împotriva populației civile din Donețk și Lugansk, bombardamentele având loc din 2014.
Cele două teritorii au devenit independente de Ucraina în mai 2014, după ce nu au recunoscut noile autorități rezultate din lovitura de stat din luna februarie a aceluiaşi an.
Rubla – moneta națională a Federației Ruse - Sputnik Moldova, 1920, 07.07.2022
Rusia
Rusia introduce noi reguli de plată pentru exporturile de cereale
Fluxul de știri
0