Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Medvedev: SUA știu a le impune altora propria lor voință în mod brutal și primitiv

© Sputnik / Grigory Sysoev / Trecere la banca de fotografiiDmitri Medvedev
Dmitri Medvedev - Sputnik Moldova, 1920, 06.07.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Medvedev: SUA știu a le impune altora propria lor voință în mod brutal și primitiv, folosindu-se de vasali și de armament
CHIȘINĂU, 6 iul – Sputnik. Medvedev: SUA știu a le impune altora propria lor voință în mod brutal și primitiv, folosindu-se de bani, de vasali – numiți „aliați” și de arme de cea mai înaltă calitate, a declarat vicepreședintele Consiliului de Stat al Rusiei, Dmitri Medvedev, citat de RIA Novosti.
Pe canalul său de Telegram politicianul se întreabă, cine „țipă despre aceea că este nevoie să fie organizată o judecată asupra Rusiei și să fie antrenate în acest scop organele supranaționale”.
„Toți îl cunosc pe marele prelat. El s-a trudit destul de mult pentru ca în toată lumea să semene haos și distrugere, sub sosul arhicunoscutei „democrații adevărate”. Își pot impune brutal și primitiv voința, folosindu-se de bani, de vasali lipsiți de caracter, numiți „parteneri” pentru corectitudine, dar și armament de cea mai înaltă calitate”, a scris Medvedev.
El a amintit și despre multitudinea de războaie în care au fost implicate SUA.
Convoaie militare ale NATO au intrat în România - Sputnik Moldova, 1920, 04.07.2022
Internațional
SUA aduc trupe noi, experimentate în luptă, pe teritoriul României
Fluxul de știri
0