Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Agentul termic în Chișinău ar putea fi mai scump: Termoelectrica cere majorarea tarifului

© Pixabay / Etadlycalorifer
calorifer - Sputnik Moldova, 1920, 06.07.2022
Abonare
Tariful pentru agentul termic livrat consumatorilor din Chișinău ar putea crește.
CHIȘINĂU, 6 iul - Sputnik. Tariful pentru agentul termic, dar și pentru energia electrică livrată consumatorilor din Chișinău ar putea crește. Termoelectrica a solicitat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică ajustarea anuală a prețului pentru energia electrică produsă și tariful pentru energia termică livrată consumatorilor pentru anul 2022.
„Calculele au fost efectuate în conformitate cu prevederile Metodologiei de calculare, aprobare și aplicare a prețurilor și tarifelor reglementate pentru producerea energiei electrice și energiei termice, pentru serviciile de distribuție și furnizare nr.396 din 01.11.2019”, este precizat în comunicatul Termoelectrica.
După examinarea solicitării, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică urmează să se expună în conformitate cu procedurile de reglementare.
Trebuie precizat, și „Moldovagaz” a transmis o solicitare către ANRE privind revizuirea tarifului pentru gazele naturale pentru consumatorii finali.
Energie ieftină din Ucraina este un vis. Avem doar două surse sigure de aprovizionare - Sputnik Moldova, 1920, 05.07.2022
Podcasturi
Tarlev: Energie ieftină din Ucraina este un vis. Avem doar două surse de aprovizionare
Fluxul de știri
0