Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alertă cu bombă la Aeroportul Chișinău: Echipele de intervenție, la fața locului

© Sputnik / Mihai CarausAeroportul Chișinău
Aeroportul Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 04.07.2022
Abonare
Polițiștii de frontieră de la Aeroportul Internațional Chișinău au fost alertați despre o posibilă minare a Aeroportului.
CHIȘINĂU, 4 iul - Sputnik. O nouă alertă cu bombă a fost anunțată în Chișinău. De această dată, la Aeroportul Internațional Chișinău. Informația despre o posibilă minare a Aeroportului a parvenit în această dimineață în jurul orei 07:10, informează Poliția de Frontieră.
„Imediat după primirea informației, angajații Poliției de Frontieră au anunțat toate entitățile care prestează servicii în Aeroport în vederea sporirii măsurilor de securitate. La fel au fost mobilizate toate echipele de intervenție ale serviciilor specializate ale MAI - IP Botanica, Departamentul Situații Excepționale, Serviciul Bomb-Tehnic și altele”, precizează Poliția de Frontieră într-un comunicat de presă.
Concomitent, a fost creat un grup de documentare a situației, format din ofițerii de investigații și ofițeri de urmărire penală ai Poliției de Frontieră care au demarat acțiuni de identificare a celui care a semnalat existența explozivelor.
Toți călătorii au fost evacuați din Aeroport pe durata verificărilor, în vederea securității acestora.
Regiunea Kursk, lovită de rachetele ucrainene - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Armata ucraineană a lovit premeditat cu rachete cartiere locative din Belgrad și Kursk
Fluxul de știri
0