Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Percheziții la domiciliul fostului ministru de Interne, Alexandru Jizdan - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента 06/03/2020
Заседание Парламента 06/03/2020  - Sputnik Moldova, 1920, 29.06.2022
Abonare
Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale efectuează percheziții acasă la un fost ministru de Interne.
CHIȘINĂU, 29 iun - Sputnik. Percheziții matinale sunt desfășurate la domiciliul unui fost ministru al Afacerilor Interne. Perchezițiile desfășurate de procurorii Procuraturii pentru Combaterea Crimelor Organizate și Cauze Speciale cu sprijinul ofițerilor Serviciului de Informații și Securitate.
„Acestea se desfășoară în mai multe locații. Oamenii legii îl investighează pe fostul înalt demnitar pentru îmbogățire ilicită și fals în declarații, timp în care acesta se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii”, este precizat într-un comunicat al PCCOCS.
Procuratura nu a dat nume, dar au apărut informații în spațiul public potrivit cărora perchezițiile ar avea loc la fostul ministru de Interne, Alexandru Jizdan.
Amănunte cu privire la alte aspecte din investigații urmează să fie furnizate ulterior, în măsura în care nu ar fi de natură să împiedice acțiunile procesual-penale sau să afecteze drepturile părților.
Ilan Șor - Sputnik Moldova, 1920, 28.06.2022
Politică
Șor: vom scoate mulțimile în stradă dacă guvernarea va susține sancțiunile contra Rusiei
Fluxul de știri
0