Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministerul Justiției a reacționat la comunicatul avocaților lui Alexandru Stoianoglo

© Sputnik / Evgheni PanasencoMinisterul Justiției al Republicii Moldova
Ministerul Justiției al Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 28.06.2022
Abonare
Serviciul de presă al Ministerului moldovean al Justiției a declarat că avocații lui Alexandru Stoianoglo manipulează „grosier” opinia publică
CHIȘINĂU, 28 iun – Sputnik. Ministerul Justiției al Republicii Moldova, în replică la un comunicat difuzat de avocații lui Alexandru Stoianoglo, a decis să publice repetat comunicatul acestei instituții „privind cererile nr. 5281/22 și 19371/22, comunicate Guvernului de către Curtea Europeană a Drepturilor Omului la data de 30 mai 2022”.
„Astăzi, în spaţiul public au apărut doar comentariile avocaților domnului Stoianoglo pe marginea cererilor făcute publice de CtEDO la data de 20 iunie 2022, fapt care nu schimbă datele problemei. Cum am spus anterior, Ministerul Justiției (Agentul guvernamental) va solicita opiniile tuturor autorităților implicate și, în termenul acordat de către instanţa europeană de contencios a drepturilor omului (până la 22 septembrie 2022), va prezenta poziția Guvernului referitor la cererile menționate”, este menționat în comunicatul oficial.
Александр Стояногло - Sputnik Moldova, 1920, 13.01.2022
Societate
Stoianoglo va căuta dreptate la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului
Fluxul de știri
0