Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Situația din Europa va conduce la o schimbare a elitelor

© Sputnik / Grigory Sysoev / Accesați arhiva multimediaПМЭФ-2022. Трансляция пленарного заседания
ПМЭФ-2022. Трансляция пленарного заседания - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2022
Abonare
Vladimir Putin este de părere că situația din Europa va duce la un val de radicalism și apoi la o schimbare a elitelor.
CHIȘINĂU, 17 iun - Sputnik. Situația actuală din Europa va duce la un val de populism și radicalism, iar în viitor la o schimbare a elitelor. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, la Forumul Economic Internațional de la Petersburg (SPIEF).
„Proceduri democratice, alegeri în aceeași Europă - uneori te uiți la ce se întâmplă acolo, ce forțe vin la putere. Toate acestea arată ca un paravan, partidele politice care sunt asemănătoare, ca gemene, se înlocuiesc între ele. Totuși, esența rămâne aceeași, interesele reale ale cetățenilor, ale mediului de afaceri, sunt lăsate în umbră, împinse la periferie. această ruptură de la realitate, precum nevoile societății, va duce inevitabil la un val de populism și creșterea mișcărilor radicale extreme, la schimbări socio-economice serioase, la degradare, și chiar la schimbarea elitelor”, a declarat Vladimir Putin la SPIEF.
Vladimir Putin la Forumul Internațional Economic de la Sankt Petersburg - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2022
Rusia
Putin: țările „miliardului de aur” le consideră colonii pe celelalte
Fluxul de știri
0