Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: țările „miliardului de aur” le consideră colonii pe celelalte

© Sputnik / Alexandr Kryazhev / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin la Forumul Internațional Economic de la Sankt Petersburg
Vladimir Putin la Forumul Internațional Economic de la Sankt Petersburg - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2022
Abonare
Președintele Putin: țările „miliardului de aur” le consideră pe celelalte țări colonii ale primelor.
CHIȘINĂU, 17 iun – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că țările „miliardului de aur” continuă să vadă în toate celelalte țări colonii ale primelor, țări de mâna a doua.
„Colegii noștri nu doar contestă realitatea, ei încearcă să se opună cursului istoriei, gândesc în categoriile veacului apus, rămân ostaticii propriilor lor rătăciri cu privire la țările din afara așa zisului miliard de aur, îi consideră pe toți ceilalți drept periferie, zona din spatele curții, continuă să-i trateze ca pe niște colonii, iar popoarele care trăiesc acolo, sunt considerate oameni de o categorie inferioară, pentru că se consideră pe ei înșiși deosebiți”, a declarat Putin în alocuțiunea sa la Forumul Internațional Economic de la Sanct Petersburg.
LIVE: Выступление Путина на пленарном заседании ПМЭФ-2022 - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2022
Rusia
Vladimir Putin a rostit un discurs important la SPIEF (video live)
Fluxul de știri
0