Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Ceea ce se întâmplă în lume este rezultatul politicilor iresponsabile ale G7

© Sputnik / Pavel Bednyakov / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в работе ПМЭФ-2022
Президент РФ В. Путин принял участие в работе ПМЭФ-2022 - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Federației Ruse a declarat că ceea ce se întâmplă în lume nu este rezultatul unei operațiuni speciale, ci politica iresponsabilă a G7
CHIȘINĂU, 17 iun - Sputnik. Ceea ce se întâmplă în lume nu este rezultatul evenimentelor din ultimele luni, inclusiv al operațiunii speciale a Rusiei în Ucraina. Ceea ce se întâmplă în lume a început cu mult înainte de asta, din cauza politicii macroeconomice iresponsabile a țărilor G7.
O declarație în acest sens a fost făcută de către președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, la Forumul Economic Internațional de la Petersburg (SPIEF).
„Ceea ce se întâmplă nu este rezultatul evenimentelor din ultimele luni, cu atât mai puțin rezultatul unei operațiuni militare speciale pe care Rusia o desfășoară în Donbass. Asemenea declarații sunt o denaturare a faptelor", a spus Putin în sesiunea plenară a SPIEF.
Liderul de la Kremlin a adăugat că o creștere bruscă a inflației pe piețele de mărfuri și materii prime a avut loc cu mult înainte de evenimentele din anul curent, lumea a fost „condusă în mod constant de politicile macroeconomice iresponsabile ale așa-numitelor țări G7, care au inclus „emiterea și acumularea necontrolată de datorii negarantate”, iar aceste procese s-au intensificat din cauza pandemiei din 2020. Ce legătură are operațiunea noastră militară din Donbass cu asta? Nu are nicio legătură”, a subliniat liderul rus.
ПМЭФ-2022. Трансляция пленарного заседания - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2022
Rusia
Putin: Situația din Europa va conduce la o schimbare a elitelor
Fluxul de știri
0