Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

BCS, ȘOR și „Partidul Nostru” mai au câte un primar după alegerile de duminică

© Sputnik / Mihai CarausSecție de votare
Secție de votare - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2022
Abonare
După turul doi al alegerilor locale anticipate, care s-a desfășurat duminica, BCS, ȘOR și „Partidul Nostru” mai au câte un primar.
CHIȘINĂU, 13 iun – Sputnik. Duminică s-a desfășurat turul doi al alegerilor locale anticipate pentru funcția de primar în trei localități: în satul Zastînca din raionul Soroca, în satul Glinjeni din raionul Fălești și în comuna Ghetlova din raionul Orhei.
În toate cele trei localități funcțiile de primar au fost oferite de către alegători candidaților înaintați de partidele de opoziție.
Candidatul din partea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Valeriu Covalciuc, este învingător în satul Zastînca, raionul Soroca. În satul Glinjeni din raionul Fălești funcția de primar i-a revenit candidatului „Partidului Nostru”, Viorel Zarija. În comuna Ghetlova din raionul Orhei alegerile au fost câștigate de candidatul Partidului „ȘOR”, Anastasia Svetlicinîi.
Demograf: Republica Moldova urmează să rămână fără alte 15 sate în următorii doi ani - Sputnik Moldova, 1920, 15.01.2022
Podcasturi
Demograf: Republica Moldova urmează să rămână fără alte 15 sate în următorii doi ani
Fluxul de știri
0