Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a felicitat poporul țării cu prilejul Zilei Rusiei

© Sputnik / Evgeny Biyatov / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин вручил Государственные премии и золотые медали Героя Труда
Президент РФ В. Путин вручил Государственные премии и золотые медали Героя Труда - Sputnik Moldova, 1920, 12.06.2022
Abonare
Putin i-a felicitat pe ruși cu prilejul sărbătorii și a reamintit că acum este importantă unitatea
Acum este important ca rușii să fie uniți, a spus președintele rus Vladimir Putin, felicitând cetățenii cu prilejul Zilei Rusiei.
"Vă felicit pe dumneavoastră și pe toți cetățenii țării cu prilejul Zilei Rusiei - o sărbătoare de stat, dedicată țării noastre natale, fiind plin de mândrie de istoria sa, având credință în viitorul ei. Astăzi înțelegem în mod deosebit cât de important este pentru patrie, pentru societatea noastră, pentru ca oamenii să fie uniți”, a spus președintele rus în cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor de Stat.
El a remarcat valoarea și puterea tradițiilor vechi de secole și a fundamentelor spirituale care au devenit mai puternice de-a lungul istoriei Rusiei și au fost lăsate de strămoși în testament.
„O astfel de unitate, devotament față de patrie, responsabilitate pentru ea au fost lăsate moștenire de strămoșii noștri. Știm ce mare putere au aceste tradiții vechi de secole, valori morale, fundamente spirituale. S-au născut și s-au întărit de-a lungul istoriei de o mie de ani a Rusiei. Și astăzi ele unesc poporul nostru multinațional, pentru care rămân sacre mereu sentimentele de patriotism, sincere și profunde”, a spus Putin.
Putin și Lukașenko - Sputnik Moldova, 1920, 12.06.2022
Rusia
Lukașenko l-a felicitat pe Putin și pe ruși cu prilejul Zilei Rusiei
Fluxul de știri
0