Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lukașenko l-a felicitat pe Putin și pe ruși cu prilejul Zilei Rusiei

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaPutin și Lukașenko
Putin și Lukașenko - Sputnik Moldova, 1920, 12.06.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Lukașenko l-a felicitat pe Putin și pe ruși cu prilejul Zilei Rusiei și le-a urat oamenilor pace
Rusia își apără cu încredere interesele naționale în condiții geopolitice dificile, implementează cu succes planuri pentru a asigura o dezvoltare socio-economică dinamică, se menționează în felicitarea președintelui Belarus Alexandr Lukașenko adresată șefului statului rus Vladimir Putin cu ocazia Zilei Rusiei.
„În condiții geopolitice dificile, Rusia își apără cu încredere interesele naționale, implementează cu succes planuri pentru a asigura o dezvoltare socio-economică dinamică”, a spus Lukașenko, citat de serviciul său de presă.
Potrivit șefului statului belarus, „patriotismul și solidaritatea cetățenilor, sprijinul și un nivel ridicat de încredere în cursul urmat de conducerea țării reprezintă un răspuns demn la acțiunile neprietenoase întreprinse împotriva Rusiei”.
„Nu mă îndoiesc că rușii, așa cum s-a întâmplat de multe ori în istorie, vor depăși cu fermitate toate dificultățile și încercările”, a spus președintele Belarusului.
El și-a exprimat convingerea că relațiile cu adevărat aliate dintre Minsk și Moscova îndeplinesc pe deplin interesele popoarelor frățești ale ambelor state.
Lukașenko i-a urat lui Putin sănătate, bunăstare și prosperitate, iar poporului Rusiei - pace și armonie.
Fluxul de știri
0