Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev a comentat despre războiul informațional declarat Rusiei

© Sputnik / Grigory Sysoev / Accesați arhiva multimediaMedvedev
Medvedev - Sputnik Moldova, 1920, 03.06.2022
Abonare
Medvedev: Rusia nu este interesată să câștige războiul informațional, ci să protejeze interesele cetățenilor
Războiul informațional a fost declarat Rusiei fără careva reguli, dar ceea ce contează pentru Moscova nu este cine îl câștigă, ci este important să protejăm interesele cetățenilor săi și ale locuitorilor din Donbas, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev.
"Pentru noi nu este important cine câștigă războiul informațional. Pentru noi este important să protejăm interesele rusești, interesele cetățenilor noștri, interesele celor care locuiesc în Donbas. În această direcție este îndreptată întreaga activitate a statului rus”, a spus el într-un interviu acordat Al Jazeera.
Medvedev a remarcat că rețelele de socializare deținute de Occident erau anti-ruse cu mult înainte de operațiunea specială și, iar după demararea acesteia, au început să „filtreze conținutul” și să limiteze discursurile politicienilor și analiștilor, „să distrugă, să închidă canalele noastre”, să promoveze doar o singură poziţie.
„Ca să înțelegeți, acest război informațional ne-a fost declarat fără careva reguli”, a spus el.
Medvedev - Sputnik Moldova, 1920, 03.06.2022
Rusia
Medvedev a spus că a vorbi despre imposibilitatea unui război nuclear este o greșeală
Fluxul de știri
0