Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Oficial: Directorul Serviciului de Informații și Securitate a fost demis

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaЗаседание парламента Молдовы 19 мая 2022
Заседание парламента Молдовы 19 мая 2022 - Sputnik Moldova, 1920, 02.06.2022
Abonare
Parlamentul a luat act și a aprobat Hotărârea privind eliberarea din funcția de director al Serviciului de Informații și Securitate.
CHIȘINĂU, 2 iun - Sputnik. Directorul Serviciului de Informații și Securitate, Alexandr Esaulenco, a fost demis din funcție. Hotărârea privind eliberarea din funcția de director al SIS a fost votată de deputați în cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului.
Esaulenco a fost eliberat din funcția de director al Serviciului de Informații și Securitate în baza cererii de demisie. Prezenta hotărâre intră în vigoare la data adoptării și poate fi contestată în instanța de judecată în termenul prevăzut de Codul administrativ.
În presă au apărut informații privind propunerea candidaturii la această funcție a lui Alexandru Musteață. Acum acesta este consilierul prim-ministrului și membru al Comisiei Electorale Centrale.
Alexandru Esaulenco - Sputnik Moldova, 1920, 30.05.2022
Politică
Ultima oră: Șeful Serviciului de Informații și Securitate și-a dat demisia
Fluxul de știri
0