Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ședința de examinare a recursurilor în privința lui Igor Dodon a fost amânată - detalii

© Sputnik / Rodion ProcaDodon
Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2022
Abonare
Avocatul lui Igor Dodon a informat că ședința de la Curtea de Apel a fost amânată pentru ziua de joi, 2 iunie.
CHIȘINĂU, 31 mai - Sputnik. Ședința în cadrul căreia urmează să fie examinate recursurile în privința măsurii preventive aplicate fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost amânată pentru ziua de joi, 2 iunie. Despre aceasta a anunțat avocatul lui Igor Dodon, Maxim Lebedinschi la protestul organizat de socialiști în fața Curții de Apel Chișinău.
Se întâmplă după ce procurorii Eugenia Zubco și Petru Iarmaliuc au solicitat recuzarea judecătorului Ghenadie Morozan din completul de judecată care urmează să se pronunțe pe recursurile în privința lui Dodon.
„Ședința a fost amânată pentru ziua de joi, ora 14:00. Vă suntem recunoscători pentru susținerea voastră”, a declarat Lebedinschi în fața protestatarilor de la Curtea de Apel.
Amintim, urmează să fie examinat recursul procurorilor la decizia instanței de a-l plasa pe Igor Dodon în arest la domiciliu. Procurorii cer arest preventiv cu executare la penitenciarul 13.
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2022
Politică
Procurorii cer recuzarea unui judecător care urma să examineze recursul în cazul lui Dodon
Fluxul de știri
0