Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu merge la Rotterdam: Va participa la Congresul Partidului Popular European

© Sputnik / OsmatescoMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2022
Abonare
Maia Sandu va avea, în cadrul Congresului PPE de la Rotterdam, mai multe întrevederi bilaterale.
CHIȘINĂU, 31 mai - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va participa în zilele de 31 mai - 1 iunie la Congresul Partidului Popular European (PPE) de la Rotterdam, Olanda. Anunțul a fost făcut de Serviciului de presă al Președinției.
Potrivit instituției, șeful statului va lua parte la Summitul extins al PPE cu șefii de state și de guverne din țările UE și non-UE și va avea întrevederi bilaterale cu mai mulți șefi de state și de guverne din Uniunea Europeană.
Tot despre cooperarea bilaterală, Sandu a discutat luni, 30 mai, printr-o videoconferință cu președintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa. În cadrul discuției, Sandu i-a mulțumit omologului său portughez pentru deschiderea autorităților de la Lisabona față de concetățenii noștri stabiliți în această țară, dar și pentru ajutorul umanitar oferit Moldovei de la începutul operațiunii speciale a armatei ruse în Ucraina.
La finalul discuției, Sandu l-a invitat pe omologul său portughez să efectueze o vizită în țara noastră.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 30.05.2022
Politică
Sandu a avut o întrevedere cu ambasadorii statelor UE: Despre ce au discutat
Fluxul de știri
0