Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Consiliul European amână discuțiile despre aderarea Moldovei la UE

© Photo : Preşedinţia Republicii MoldovaPreședinta Maia Sandu a discutat, la Bruxelles, cu Charles Michel, Președintele Consiliului European
Președinta Maia Sandu a discutat, la Bruxelles, cu Charles Michel, Președintele Consiliului European - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2022
Abonare
Discuțiile despre aderarea Ucrainei, Republicii Moldova şi Georgiei.
BRUXELLES, 31 mai – Sputnik. Consiliul European a anunțat că va reveni asupra cererilor de aderare la UE a Ucrainei, Republicii Moldova şi Georgiei în şedinţa sa din iunie.
„Consiliul European ia act de pregătirea avizelor Comisiei cu privire la cererea de aderare la UE a Ucrainei, Republicii Moldova şi Georgiei şi va reveni asupra subiectului în şedinţa sa din iunie”, se menţionează în concluziile adoptate marți de Consiliul European.
De asemenea Consiliu a rămas pe picior de război cu tot ce înseamnă lumea rusă:
„Uniunea Europeană şi statele sale membre îşi vor intensifica eforturile de a ajunge la ţările terţe pentru a sprijini Ucraina în toate aceste dimensiuni, a contracara naraţiunile false şi manipularea informaţiilor ruseşti şi pentru a preveni evaziunea şi evitarea sancţiunilor”, se arată în concluziile Consiliului European.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2022
Politică
Maia Sandu merge la Rotterdam: Va participa la Congresul Partidului Popular European
Fluxul de știri
0