Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ședința de judecată în cazul lui Dodon a fost întreruptă: Iată motivul

© Sputnik / Dmitry TerekhovПротест у здания суда сектора Чеканы где рассматривается дело Игоря Додона
Протест у здания суда сектора Чеканы где рассматривается дело Игоря Додона - Sputnik Moldova, 1920, 26.05.2022
Abonare
Ședința de judecată în care se examinează demersul privind arestarea preventivă a lui Igor Dodon a fost întreruptă.
CHIȘINĂU, 26 mai - Sputnik. Ședința de judecată în cazul lui Igor Dodon a fost întrerurptă. Potrivit informațiilor procurorul de caz a prezentat noi probe pentru cererea de arestare, motiv pentru care ședința a fost întreruptă și amânată pentru mai târziu.
Amintim, la scurt timp după ce a fost adus la Judecătoria Chișinău cu sediu la Ciocana, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a fost scos din sala de ședințe. La ieșire acesta a spus că are „trei declarații pentru presă”. Acesta a reușit să spună că este vorba de un dosar politic, iar celelalte două declarații le va face când va reveni la ședința de judecată.
Ulterior, din sala de ședințe a ieșit și procurorul de caz, Petru Iarmaliuc, dar și avocatul lui Igor Dodon, maxim Lebedinschi.
Avem probe suplimentare la demers, asta-i tot”, a declarat procurorul de caz, Petru Iarmaliuc.
Între timp, la sediul Judecătoriei a fost adus cel de-al doilea figurant în dosarul penal. Este vorba de cumnatul lui Igor Dodon, Petru Merineanu. Acesta a fost scos din sala de ședință după aproximativ cinci minute. Fratele Galinei Dodon nu a făcut nicio declarație pentru presă.
La foarte scurt timp, Igor Dodon a fost readus în sala de ședințe. Acesta a precizat că la finalul ședinței de judecată va face declarații.
Протест у здания суда сектора Чеканы где рассматривается дело Игоря Додона - Sputnik Moldova, 1920, 26.05.2022
Politică
Igor Dodon a părăsit sediul Judecătoriei: Unde a fost dus fostul președinte
Fluxul de știri
0