Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon a părăsit sediul Judecătoriei: Unde a fost dus fostul președinte

© Sputnik / Dmitry TerekhovПротест у здания суда сектора Чеканы где рассматривается дело Игоря Додона
Протест у здания суда сектора Чеканы где рассматривается дело Игоря Додона - Sputnik Moldova, 1920, 26.05.2022
Abonare
Fostul președinte al Republicii Moldova a părăsit Judecătoria Chișinău cu sediul la Ciocana.
CHIȘINĂU, 26 mai - Sputnik. Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a fost scos din sediul Judecătoriei Chișinău cu sediul la Ciocana, unde astăzi este examinat demersul privind aplicarea măsurii preventive arest pe un termen de 30 de zile în privința acestuia.
Se întâmplă la puțin timp după ce Igor Dodon a fost adus la sediul Judecătoriei. Acesta a fost luat la întrebări de către jurnaliști, dar nu a fost lăsat să facă declarații.
La ieșirea din sala de judecată, unde se decide problema arestării sale preventive, Dodon a spus că dosarul împotriva lui este unul politic.
Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care fostul șef al statului a fost scos din sala de judecată și nici unde a fost dus. În fața judecătoriei continuă protestul organizat de PSRM la care participă membrii partidului și simpatizanți ai acestora. Oamenii scandează „Libertate lui Dodon”
Fluxul de știri
0