Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Miercuri procurorul i-ar putea înainta lui Dodon învinuirea

© Sputnik / Rodion ProcaFostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, reținut de procurori și de SIS
Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, reținut de procurori și de SIS - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2022
Abonare
Avocatul lui Dodon a declarat că fostul președinte este audiat de procuror, după care ar putea să-i fie înaintată învinuirea.
CHIȘINĂU, 25 mai – Sputnik. La această oră fostul președinte, Igor Dodon, se află la procurorul care îi instrumentează dosarul în care politicianul este bănuit și reținut. După audiere lui Dodon i-ar putea fi înaintată învinuirea, a declarat avocatul acestuia, Adrian Lebedinschi, citat de RIA Novosti.
„Colegii mei se află acum la procuror împreună cu Igor Nicolaevici, unde i-ar putea fi înaintată învinuirea”, a declarat Lebedinschi.
Igor Dodon a fost reținut după ce la domiciliul său au fost efectuate percheziții de mascații de la SIS și procurorii anticorupție. Potrivit ofițerului de presă al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec, perchezițiile au loc în cadrul dosarului „kuliok”.
Mai exact, este vorba de dosarul pornit după ce în spațiul public au apărut imagini video din anul 2019 de la sediul Partidului Democrat în care a fost surprins momentul în care Vlad Plahotniuc i-a transmis lui Dodon o pungă în care ar fi fost bani.
Fruntași ai PSRM, Olga Cebotari și Zinaida Greceanîi, la întrevedere cu ambasadorul rus Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2022
Politică
Doi fruntași ai PSRM au avut o discuție importantă cu ambasadorul Oleg Vasnețov
Fluxul de știri
0