Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Membri ai PSRM s-au întâlnit cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău - detalii

© Photo : Partidul Socialiștilor din Republica MoldovaВстреча делегации ПСРМ с послом ЕС в Молдове Янисом Мажейксом
Встреча делегации ПСРМ с послом ЕС в Молдове Янисом Мажейксом - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2022
Abonare
Mai mulți reprezentanți ai Partidului Socialiștilor au avut o întrevedere cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău.
CHIȘINĂU, 25 mai - Sputnik. Vlad Batrîncea, Olga Cebotari, Zinaida Greceanîi, și Corneliu Furculiță, au avut o întrevedere cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Jānis Mažeiks.
În cadrul întrevederii, Vlad Batrâncea a subliniat că acțiunile actualei puteri pot fi calificate drept intimidare și răfuială cu opoziția parlamentară. Totodată, Batrîncea a precizat în cadrul discuției că prin reținerea lui Dodon se încearcă de a insufla frica în cetățenii Republicii Moldova pe fundalul problemelor acute de ordin socio-economic.
La fel, secretarul executiv al PSRM a precizat că susține opinia șefului Delegației UE că nimeni nu poate fi mai presus decât legea. În același timp, batrîncea este de părere că este primordial ca nicio forță politică nu trebuie să fie favorizată.
„În special când sunt investigate dosarele politice cu scopul de a sustrage atenția cetățenilor de la lucruri mai importante, inclusiv dosare de rezonanță care au adus prejudicii atât imaginii cât și bugetului țării. Actuala putere ignoră vădit și intenționat inițiativele legislative promovate de fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor”, amai spus Batrîncea în cadrul întrevederii.
La rândul său, Zinaida Greceanîi a subliniat că asistăm la un scenariu de destabilizare și dezbinare a societății, în locul consolidării acesteia și cooperării factorilor politici decidenți în scopul reanimării economiei naționale și menținerii păcii pe fonul situației instabile din regiune.
Экс-президента Молдовы Игоря Додона вывели в сопровождении сотрудников правоохранительных органов - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2022
Politică
Reacția lui Igor Dodon după ce a fost reținut: Un dosar politic cusut cu ață galbenă
Fluxul de știri
0