Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Krasnoselski anulează codul “roșu” de alertă teroristă în Transnistria

© Sputnik / Irina LeahovaЛидер Приднестровья Вадим Красносельский на ежегодной пресс-конференции
Лидер Приднестровья Вадим Красносельский на ежегодной пресс-конференции - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2022
Abonare
În regiunea transnistreană a fost anulat codul critic “roșu” al alertei de pericol terorist.
CHIȘINĂU, 25 mai - Sputnik. În locul acestuia, prin decretul liderului de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a fost institut nivelul “galben” al alertei de pericol terorist pe un termen de 15 zile.
Totodată, prin același decret, au fost instituite un șir de măsuri menite să contracareze un eventual pericol terorist. Acestea vizează instituțiile de forță, de anchetă și de informații din stânga Nistrului.
Amintim că codul roșu de amenințare teroristă a fost stabilit și instituit în regiunea transnistreană pe 26 aprilie. Potrivit autorităților din stânga Nistrului, decizia introducerii codului roșu de amenințare teroristă a prevăzut adoptarea unor măsuri suplimentare pentru asigurarea securității societății.
„Principala problemă este atacurile teroriste asupra infrastructurii și instituțiilor de stat. Au fost înregistrate trei atacuri - sediul Ministerului Securității Statului din Tiraspol, unitatea militară de lângă satul Parcani și antenele centrului de radio și televiziune din apropierea satului Maiak au fost avariate. Nivelul de pericol a fost recunoscut de membrii Consiliului de Securitate ca fiind critic”, a scris presa din regiune la 26 aprilie.
Numărul morților în împușcăturile din liceul din Uvalde, Texas a ajuns la 21 - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2022
Societate
CNN: Numărul morților în împușcăturile din liceul din Texas a ajuns la 21
Fluxul de știri
0