Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ultima oră: Mascații au descins cu percheziții acasă la Igor Dodon

© Sputnik / Mihai CarausIgor Dodon la Procuratura Generală
Igor Dodon la Procuratura Generală - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2022
Abonare
La domiciliul fostului președinte al Republicii Moldova au fost efectuate percheziții de mascații de la SIS și procurorii anticorupție.
CHIȘINĂU, 24 mai - Sputnik. Ofițerii Serviciului de Informații și Securitate, în comun cu procurorii anticorupție, ar fi descins cu percheziții la domiciliul fostului președinte al Republicii Moldova Igor Dodon.
Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec, potrivit căreia perchezițiile au loc în cadrul dosarului „kuliok”.
Mai exact, este vorba de dosarul pornit după ce în spațiul public au apărut imagini video din anul 2019 de la sediul Partidului Democrat în care a fost surprins momentul în care Vlad Plahotniuc i-a transmis lui Dodon o pungă în care ar fi fost bani.
Mariana Cherpec a precizat că procurorii anticorupție îl bănuiesc pe Igor Dodon de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de patrie și îmbogățire ilicită.
pașaport - Sputnik Moldova, 1920, 23.05.2022
Societate
ASP va procura în regim de urgență blanchete de pașapoarte
Fluxul de știri
0