Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lukașenko a venit la Soci pentru discuții cu Putin

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Trecere la banca de fotografiiLukașenko și Putin
Lukașenko și Putin - Sputnik Moldova, 1920, 23.05.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, a ajuns la Soci unde va purta discuții cu Vladimir Putin
CHIȘINĂU, 23 mai - Sputnik. Liderul belarus Alexander Lukașenko a sosit la Soci pentru a purta discuții cu președintele rus Vladimir Putin, a declarat primarul orașului Soci, Alexei Kopaygorodsky, pe canalul său Telegram.
„Soci a devenit din nou o platformă pentru dialoguri interstatale importante. Președintele Belarusului, Alexandru Grigorievici Lukașenko, a sosit în orașul nostru pentru a se întâlni cu președintele rus Vladimir Vladimirovici Putin", a scris oficialul.
El a precizat că şefii celor două state vor discuta probleme cheie de interacţiune în condiţiile politice actuale. Primarul a remarcat și importanța organizării unor astfel de evenimente în orașul-stațiune.
„Este foarte important pentru noi că la Soci se iau decizii semnificative pentru dezvoltarea întregii țări, se întăresc relațiile dintre state. Pentru Soci, aceasta este o oportunitate suplimentară de creștere și promovare a capacităților stațiunii la nivelul internațional”, a conchis primarul.
Anterior s-a menționat de către presă că negocierile vor avea loc pe 23 mai.
Табличка Всемирного экономического форума в Давосе, 17 января 2017 года - Sputnik Moldova, 1920, 22.05.2022
Internațional
Puternicii lumii se adună la Davos: vaccinarea obligatorie!
Fluxul de știri
0