Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Puternicii lumii se adună la Davos: vaccinarea obligatorie!

© AFP 2022 / FABRICE COFFRINI Табличка Всемирного экономического форума в Давосе, 17 января 2017 года
Табличка Всемирного экономического форума в Давосе, 17 января 2017 года - Sputnik Moldova, 1920, 22.05.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Forumul Economic Mondial de la Davos are loc în format fizic în perioada 22-26 mai, iar participanții trebuie să fie vaccinați cu trei doze și să se testeze
După doi ani de pauză din cauza pandemiei de Covid-19, care a făcut ca evenimentul să se desfăşoare online, VIP-urile globalizării se întâlnesc din nou la Davos, dar, ca să participe, trebuie să fie vaccinați cu trei doze și să se testeze.
La întâlnirea din acest an, care are loc în perioada 22-26 mai, în loc de ianuarie, între participanţi se vor afla peste 50 de lideri de state şi de guverne.
Pentru început, participanţii trebuie să fie vaccinaţi împotriva Covid-19. De asemenea, ei trebuie să fie testaţi atât înainte, cât şi după sosirea lor în oraş, pentru a participa la evenimentul de cinci zile.
Potrivit organizatorilor, aproape 2.500 de persoane sunt aşteptate să participe la evenimentul de la Davos, faţă de cei 3.000 de participanţi din ianuarie 2020.
Participanţii sunt consideraţi complet vaccinaţi dacă au primit două doze, plus o a treia injecţie de rapel, din toate vaccinurile principale dezvoltate pentru combaterea Covid.
Fluxul de știri
0