Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații se întrunesc astăzi în ședință: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 19.05.2022
Abonare
Parlamentul se convoacă astăzi în ședință plenară. Ce subiecte au deputații pe ordinea de zi.
CHIȘINĂU, 19 mai – Sputnik. Deputații se întrunesc joi în ședință plenară. Biroul permanent al Parlamentului a aprobat miercuri proiectul ordinii de zi. Astfel, deputații vor dezbate în prima lectură proiectul de lege pentru modificarea articolului 70 din Constituția Republicii Moldova.
De asemenea, în prima lectură vor fi supuse dezbaterilor proiectele de modificare a Legii cu privire la filantropie și sponsorizare, a Legii privind societățile cu răspundere limitată și Legii privind piața de capital, a Legii privind contractele de credit pentru consumatori și Codului civil, precum și proiectul legii zootehniei.
Mai multe proiecte de lege urmează a fi aprobate în lectură finală: proiectul de lege privind identificarea electronică și serviciile de încredere; proiectul de lege pentru modificarea Legii privind Comisia Națională a Pieței Financiare; proiectul de modificare a Legii privind activitatea sanitară veterinară, precum și proiectul de lege pentru modificarea Legii cu privire la protecția socială suplimentară a unor categorii de populație.
Elevi la ore - Sputnik Moldova, 1920, 18.05.2022
Rusia
Deputat: E timpul ca în Rusia să fie abolit sistemul de la Bologna
Fluxul de știri
0