Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Deputat: E timpul ca în Rusia să fie abolit sistemul de la Bologna

© Sputnik / Mihai CarausElevi la ore
Elevi la ore - Sputnik Moldova, 1920, 18.05.2022
Abonare
Deputatul Dumei de Stat, Sluțkii, este de părere că a venit timpul ca în Rusia să fie abolit sistemul de la Bologna în domeniul învățământului.
CHIȘINĂU, 18 mai – Sputnik. Leonid Sluțkii, conducătorul fracțiunii Partidului Liberal Democrat din Rusia în Duma de Stat, care este și președintele comisiei Dumei pentru relații internaționale, este de părere că e timpul să fie abolit sistemul de la Bologna în domeniul învățământului.
Potrivit politicianului, e timpul să fie pus capăt în Rusia „experimentului de îndobitocire a tineretului și să fie anulat sistemul de la Bologna în învățământ”.
Sluțkii a mai spus că în condițiile în care Occidentul a dezlănțuit un război hibrid, cei din Rusia trebuie să-și revizuiască o serie de pași și de decizii care practic i-au fost impuse acestei țări „de către foștii așa-ziși parteneri”.
Parlamentarul crede că experimentul cu sistemul de la Bologna s-a dovedit a fi un eșec.
„Trebuie să revenim la sistemul clasic rusesc în educație, care este cel mai bun”, a spus Sluțkii. El crede că acest pas trebuie să fie făcut cât mai curând posibil.
elevi - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2022
Societate
Ombudsman: Rusia trebuie să renunțe la standardele occidentale în educație
Fluxul de știri
0