Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cine este candidatul ales pentru conducerea Procuraturii Anticorupție

© SputnikProcuratura anticorupție
Procuratura anticorupție - Sputnik Moldova, 1920, 19.05.2022
Abonare
A fost ales candidatul propus pentru funcția de șef a Procuraturii Anticorupție.
CHIȘINĂU, 19 mai – Sputnik. Veronica Dragalin a fost aleasă pentru funcția de șef a Procuraturii Anticorupție. Candidatura sa urmează să fie propusă spre aprobare Consiliului Superior al Procurorilor.
CSP urmează să adopte o hotărâre motivată prin care nominalizează candidatul și îl propune Procurorului General pentru numirea în funcția de procuror-șef al PA.
Potrivit deciziei Comisiei speciale, etapa de preselecție în cadrul concursului la funcția de procuror-șef al Procuratura Anticorupție a fost promovată de către candidata Dragalin Veronica, cu 9,8 puncte.
Veronica Drăgălin este Doctor of Law la University of Virginia School of Law şi procuror adjunct în secția de corupție publică și drepturi civile din biroul procurorului din districtul central al Californiei. Pe lângă limba româna, Viorica Dragalin vorbeşte încă cinci limbi: engleza, spaniola, rusa, germana şi italiana.
La concursul pentru funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție au participat patru candidați: Dragalin Veronica, Bordianu Adrian, Brînză Victor și Iachimovschi Octavian.
parlament - Sputnik Moldova, 1920, 19.05.2022
Politică
Imunitatea deputaţilor ar putea fi ridicată în cazurile de corupţie
Fluxul de știri
0