Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov a spus că este inadmisibilă trecerea în defensivă în războiul informațional

© Sputnik / Сергей Гунеев / Trecere la banca de fotografiiPurtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov
Purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov - Sputnik Moldova, 1920, 17.05.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În războiul informațional, este necesar să se răspundă la toate atacurile, este imposibil să se treacă în defensivă, a spus purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov.
CHIȘINĂU, 17 mai – Sputnik. "Nu poți intra în defensivă, trebuie să răspunzi la toate atacurile. Trebuie să-ți explici poziția, trebuie să respingi minciunile, nu trebuie să-ți fie rușine să numești toate lucrurile pe nume, mai ales în situații atât de grele. Acolo unde este o minciună, trebuie să spui că este minciună, unde este un fals, trebuie să spui că este un fals. Desigur, trebuie să fii răbdător, atent, educat și un consumator serios de informații”, a spus Peskov.
Astăzi, 17 mai, a început în Rusia maratonul educațional federal „Noile Orizonturi” al societății ruse „Cunoașterea”. Evenimentul, la care a participat și Dmitri Peskov, este susținut de Ministerul Educației din Federația Rusă.
Nato-Logo in Kabul - Sputnik Moldova, 1920, 17.05.2022
Editorialist
Cum va reacționa Rusia la aderarea Finlandei și Suediei la NATO
Fluxul de știri
0