Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov a spus că este inadmisibilă trecerea în defensivă în războiul informațional

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaPurtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov
Purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov - Sputnik Moldova, 1920, 17.05.2022
Abonare
În războiul informațional, este necesar să se răspundă la toate atacurile, este imposibil să se treacă în defensivă, a spus purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov.
CHIȘINĂU, 17 mai – Sputnik. "Nu poți intra în defensivă, trebuie să răspunzi la toate atacurile. Trebuie să-ți explici poziția, trebuie să respingi minciunile, nu trebuie să-ți fie rușine să numești toate lucrurile pe nume, mai ales în situații atât de grele. Acolo unde este o minciună, trebuie să spui că este minciună, unde este un fals, trebuie să spui că este un fals. Desigur, trebuie să fii răbdător, atent, educat și un consumator serios de informații”, a spus Peskov.
Astăzi, 17 mai, a început în Rusia maratonul educațional federal „Noile Orizonturi” al societății ruse „Cunoașterea”. Evenimentul, la care a participat și Dmitri Peskov, este susținut de Ministerul Educației din Federația Rusă.
Nato-Logo in Kabul - Sputnik Moldova, 1920, 17.05.2022
Editoriale
Cum va reacționa Rusia la aderarea Finlandei și Suediei la NATO
Fluxul de știri
0