Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Lukașenko a plecat pe cale aerului într-o vizită de lucru la Moscova

© БелТА / Accesați arhiva multimediaPreședintele Belarusului, Alexander Lukașenko
Președintele Belarusului, Alexander Lukașenko - Sputnik Moldova, 1920, 16.05.2022
Abonare
Președintele Belarusului Lukașenko a zburat la Moscova pentru a participa la summit-ul OTSC.
CHIȘINĂU, 16 mai – Sputnik. Președintele Belarusului, Alexander Lukașenko, a plecat într-o vizită de lucru la Moscova pentru a participa la summit-ul Organizației Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC), anunță Sputnik Belarus.
"Avionul șefului statului a decolat de pe Aeroportul Național Minsk. La Moscova, Alexandru Lukașenko va lua parte la „Întâlnirea liderilor" țărilor membre OTSC. Summit-ul șefilor de stat va avea loc la Kremlin. Evenimentul este dedicat împlinirii a 30 de ani de la semnarea Tratatului de Securitate Colectivă și cu împlinirea a 20 de ani de la înființarea organizației”, anunță Sputnik Belarus.
Anterior, serviciul de presă al lui Lukașenko a anunțat că acesta va efectua o vizită de lucru în Federația Rusă, unde pe 16 mai va lua parte la „Întâlnirea liderilor” țărilor OTSC.
Potrivit serviciului de presă, Lukașenka va purta discuții bilaterale și cu omologul său rus Vladimir Putin în timpul vizitei sale la Moscova.
Unul dintre subiectele principale ale conversației dintre președinți va fi dezvoltarea cooperării și a lucrului în comun privind substituirea importurilor, a adăugat serviciul de presă a lui Lukașenko.
Lukașenko - Sputnik Moldova, 1920, 13.05.2022
Internațional
Lukașenko intenționează să discute cu Putin problema înlocuirii importurilor
Fluxul de știri
0